Fever, fever, leave my heart alone

Nu har jag legat halvdöd i soffan sen i tisdags. Febern har hållt sig mellan 39 och strax över 40. Men idag sitter jag upp med bara filt faktiskt. Kan vara för att jag har så satans ont i ryggen av att ligga hopknycklad tre dagar. Det är konstigt hur lycklig man kan bli av att sova nästan en hel natt, jag vaknade bara en gång. De två nätterna innan har jag varit vaken mer än jag sovit. Första natten var jag tillochmed tvungen att ta en tablett för att få sova någonting. 

I tisdags ringde de från Ica Maxi, då trodde jag fortfarande att jag skulle bli frisk, så jag tackade ja till att provjobba i helgen. Nu är det mer tveksamt, men jag avvaktar ett litet tag till med att ringa. Febern har faktiskt sjunkit lite nu.

Jag har inte haft någon ork att skriva, det kan höra ihop med att det inte finns något att skriva om. Mitt ointresse av att skriva nu känns ju jättebra med tanke på att jag ska skriva och hålla ett tal i början av nästa vecka.

Yschlig

Jag har inte haft någon motivation till att skriva, jag har försökt men det har aldrig blivit mer än två meningar. 

Nu gör jag ett nytt försök. I några veckor har jag letat efter alla mina utklipp med The Ark, tidningar och planscher, Nu har jag hittat dem. Jag har letat som en galning i hela mitt rum och massa garderober. Idag upptäckte jag byrån som jag ställde ner och lade massa saker i och kom på att självklart lade jag dem ju där, det fanns ju inget annat vettigt ställe de kunde ligga på. Så nu sitter jag med en fullproppad kasse och en skolåda full med saker som ska in i albumet, jag får se hur det går.

Egentligen skulle jag vara i skolan idag, men jag har feber och är yschlig och därför kändes det inte lönt att gå. Vi skulle ändå bara på en utställning. Imorse tog jag en tablett, något jag sällan gör när jag är sjuk men jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Nu har den börjat ta slut och yschlet börjar komma tillbaka. Jag ska iallafall öppna albumet och sätta in någonting iallafall.

Kärleken finns i alla bilderna

Och ju längre jag satt uppe igår, desto sämre mådde jag. Jag gick och lade mig med dunkande huvud, krampande mage och en aning till feber. Idag mår jag bättre, eller jag har bara ont i näsan än så länge. Påväg ner i halsen. Det här hade jag inte räknat med. Jag ska ju vara hundvakt i helgen. Fina underbara grannhundarna. Mina älsklingar.

Morgonen har jag tillbringat med att titta på bilder på The Ark, som Jasmin Wikström tagit. Riktigt fina. Och jag känner hur mycket jag älskar bandet. Kärleken finns i alla bilderna. Det är vackert. Och en bild från Norrköping där jag och Ida syns i publiken. Jag blir glad av att se det, ett tecken på att vi var där, vi var faktiskt där. 

Jag ska nog låta dagen gå här i soffan, inte göra så mycket. Jag ska titta igenom Ark dvd:n som jag gjorde för några dagar sedan. Gå bort med alla kartonger är dagens måste förresten.

Håkan i Norrköping



Det var inte många bilder som gick att använda, och det här är några få av dem. Fast det blev så få bra bilder är jag ganska nöjd med dem ändå. Konserten är jag nöjd med också. Nu ska jag sova, för jag börjar nog bli förkyld. God natt. Klickar ni på den här länken får ni se resten av bilderna. http://www.flickr.com/photos/dagryn/sets/72157626541535956/with/5638917312/ Den finns, fast den inte syns. Jag ska fixa det, snart.







Dag 3

Dag 3 med en huvudvärk som kommer och går som den vill. Den är hemsk. Hela bakhuvudet och ner i nacken. Idag har det börjat göra ont i öronen också. Synd om mig, jag vet. 

Det här är ett annorlunda lov. Jag har ingenting speciellt inplanerat och hitills har jag bara varit hemma. Förutom helgen, men den räknas inte som lovet. Jag tror att det här är första gången som jag verkligen inte har något planerat över ett lov sen mellanstadiet kanske. Gasnka skönt ändå, att inte ha några krav eller planeringar att följa. Det är nyttigt för mig, men samtidigt väldigt jobbigt. Istället för alla planeringar sätter jag upp massor med måsten, för att ha något att göra har jag börjat städa, tvätta och fixa i trädgården. Okej, inte så mycket kanske. Men att bara sitta sysslolös, det funkar inte för mig.

Bilder på Håkan kommer snart. Jag ska bara orka redigera dem.

Håkan och vår i luften

Igår såg jag Håkan Hellström tillsammans med Elsa och Herman. Det var väldigt trevligt och Håkan var bra, som förväntat. Men jag måste nog tyvärr säga att man blir lite bortskämd efter att ha sett The Ark strax innan en annan konsert. Särskilt klubbspelning. För The Ark är så himla bra, alltihopa är bara så himla underbart. Inte för att Håkan är dålig, han är skitbra, men det är något speciellt med Ark spelning. Eller så är det för att de är mitt band. Håkan är inte riktigt min, fast jag tycker att han är bra. 

Elsa frågade också vad det är som är så kul med att gå på flera konserter med samma band på samma turné. Med något annat band kanske jag skulle vara mera skeptisk, men med The Ark kan det inte riktigt bli tråkigt. De två spelningarna jag lyckades gå på, Norrköping och Eskilstuna var samma upplägg, men så otroligt olika. Det var två helt olika upplevelser. Kanske blir de i sommar inte riktigt lika speciella, med tanke på att det nästan bara är festivalspelningar, men jag vet att det kommer vara underbart ändå. Särskilt eftersom att det betyder att jag kommer få umgås med Ida och Elise mycket mer. Mina fina vänner.

Igår var en riktigt skön dag förresten. Först vaknade jag upp bredvid världens finaste kille och fick umgås med honom under förmiddagen. När jag kom hem hoppade jag studsmatta, låg i solen och läste, spelade sims och var ute och sprang. Jag ska nog springa idag med för det var så mysigt. Den här dagen kommer nog bli minst lika mysig, jag har redan suttit ute i solen och ätit frukost och senare kommer Andreé hit och vi ska iallafall åka och handla, vad som händer mer vet jag inte riktigt. Jag tror att jag ska tvinga med honom ut på en cykeltur. Ja, det ska jag. Just det, jag tvättade min cykel igår också och tittade så han levde efter vintern. Han hade klarat vintern otroligt bra faktiskt. 

Nu blev det ett väldigt långt inlägg, utan bilder. Bilder från konserten kommer i nästa inlägg. Jag ska lägga in dem på datorn senare.

Forever, FOREVER

Idag var det "stora" turnésläppet. När jag fick fram det kände jag bara: Jaha, var det här allt? Jag hade förväntat mig en maffigare turné. Lite fler egna spelningar. Kanske vågar de inte ha det med tanke på förra året. Att de fick ställa in ett par stycken då.  Men det är ju skillnad. Jag kommer inte få se dem många gånger alls i sommar. Som det ser ut nu blir det på Peace and Love, Västervik, Piteå och Sista på Gröna Lund. (Varför sista DÄR?) Jag funderar lite på Putte i Parken och Uppsala. Uppsala borde passa ganska bra egentligen eftersom skolan är typ slut då. Eksjö verkar kul också, men då har jag förhoppningsvis börjat skolan. Så nej, et blir antagligen bara fyra till. Då har jag gått på 13 konserter. Redan nu märks det ju att det är upplagt för misslyckande.

>

Svenska Nationella idag förresten. Självklart lyckades jag få det att handla om The Ark. Precis som det muntliga. Om det blir klart någon gång. Det blir uppgiften under lovet. Skriva klart det.

I know we should never say never

Efter två gråtattacker igår och ett jobbigt besked idag åkte jag hem tidigt. Nu har jag sovit en liten stund och ätit, pratat med Ida och chattat med Elise. Det är lite bättre men inte mycket.

"Vad ska vi hitta på för anledning åt dig?"
"Att jag mår psykiskt dåligt."
Skratt.

Idag och igår eftermiddag har varit jobbigt, särskilt ur Ark- perspektiv. Det har varit extra jobbigt att tänka på att de lägger ner. Igår läste jag lite ur en konversation som gjorde mig så illa. Egentligen hade den inget med mig att göra, men den sårade mig mycket.


Imorgon, klockan tio, kommer de sista The Ark konserterna släppas. Mitt under Svenska nationella uppsatsen. Kommer den gå bra för mig? Svar nej. Jag kommer bara tänka på vad jag måste få reda på efteråt. 


All energi den här dagen har bara gått åt att hålla masken, nu gick det inte mer. Tittar på klipp från Norrköping. Ola såg så ledsen ut. Jag hoppas att det inte var jag och Ida som påverkade honom. Jag kommer aldrig någonsin tycka att det är normalt att träffa Ark, inte ens efter en konsert. Jag kommer aldrig bli igenkänd av dem hur mycket jag kanske än skulle vilja det. Men jag tror att jag egentligen trivs bäst med att inte träffa dem. De är mina hjältar, de har fått mig att överleva, men att träffa dem känns bara onaturligt och jobbigt. Kanske för att jag är så blyg och svårpratad. De få gånger jag har träffat dem har jag inte kunnat komma på något att säga. Jag står bara där och ser fånig ut och känner mig väldigt dum. 



Ida och Elise, ni är de finaste. Ni lyser upp mina mörka dagar och jag saknar er så mycket att det gör ont. Jag längtar efter att få vara tillsammans med er igen. Tillsammans är vi starka och tillsammans med er klarar jag tillochmed av att leva utan en aktiv Ark. 



Jag skriver inte något fult namn som förstör på mina bilder. Använd dem om ni har samvete till det, men minns var ni såg dem först.

Tack.

I bilen hem satt jag och funderade på snälla människor. För ungefär fem år sedan brann våran bod ner. En kvinna som vi inte känner och som bara var påväg förbi såg att det rök konstigt ur våran bod, stannade och ringde på för att berätta det. Hon stannade tills allt var över. Tack. Tack också till de människor runt omkring som också såg röken och kom och hjälpte till med vad de kunde. Det är fint när människor bryr sig och vill hjälpa till. Fast de inte har någon anledning till att ge en hjälpande hand egentligen. Jag tycker egentligen att det är läskigt att själv hjälpa till, bara för att jag är rädd för att göra bort mig. Hur jag skulle göra bort mig vet jag aldrig. Jag är bara rädd för andra människor och deras tankar. 

Med andra ord lever jag inte som jag lär, jag lever inte efter Arks budskap. Jag vet att det är rätt och att det är så jag vill leva, men jag vågar inte riktigt. Jag har så svårt för att släppa taget. En sak vet jag iallafall, och det är att jag mår så himla bra under konserterna.


Maybe you all will consider it's a joke

Jag kom hem från träningen för en stund sen. Det gick bra idag och nu är jag helt slut. När jag åkte var Andreé här och då var det tänkt att han skulle stanna ikväll med. Men nu verkar han ha åkt med när mamma och pappa skjutsar syster till tåget. Så nu när jag kom hem och upptäckte att han inte var kvar kände jag mig så himla ensam. Huset är tomt, sånär som på Ludde och hans kompisar, men de är nere i hans rum. Det är ödsligt, mörkt och tomt. Usch, jag orka inte sova själv ikväll. 

Förut bokade jag en biljett till Arken i Parken, jag vet inte riktigt om jag ska hämta ut den än, men jag tror det. För jag vill det. Och så dyrt kan det ändå inte bli. Även om jag inte bor i Kristianstad då. Men det är jobbigt att boka när jag inte vet hur mitt liv ser ut då. 

I fredags gick jag och lämnade CV på ett ställe som jag kanske kan få jobba på i sommar. Antagligen kommer det inte bli något, men nu är det ännu jobbigare att planera sommaren. Jag vill ha jobb, men jag vill ändå ha tid att åka överallt jag vill i sommar.

Eskilstuna 8/4




Igår, ojojoj. Det var så underbart och fint och härligt. Igår hade jag massor att skriva, men idag har jag inte många ord. Det kanske kommer om några dagar. 

Jag kommer sakna Ark väldigt mycket efter sommaren, det kommer vara jobbigt. Väldigt jobbigt.

I know you should never say never, but I guess that's what I do now.

Hej meningslöst inlägg

Jag ska visst se Ark imorgon. Jag känner mig helt omotiverad till det. Har knappt tänkt på att det är imorgon, det är mest bara jobbigt att krångla med att ta sig dit och hem. Hela allt är krångligt just nu. Jag kom fram till att jag har som mest elva lektioner fram till gesällprovet, då ska jag bli bra på att baka och hinna förbereda all skit. Nää.

Egentligen är jag ganska glad, förutom att jag är trött. Bara att det som borde göra mig glad, Ark spelning, gör mig inte ett dugg glad. Jag vet bara att jag kommer gråta och det orkar jag inte. Eller, det gör mig inte ledsen att jag ska dit, jag bara uppskattar det inte just nu. Men det kommer jag nog göra imorgon.

Nästa vecka har jag nationella i svenska, sitta och skriva i fem timmar. Istället för att ha en värdefull lektion i bageriet. Och med tanke på hur kreativ jag varit med skrivandet den senaste tiden så känns det ju verkligen bra.

Nu ska jag sova, nattinuffsan!

Kryssning

I söndags och igår var jag på kryssning. Och ja, det var trevligt. Den största delen. Träffa massa gammalt folk, nytt folk och folk jag brukar träffa. Men jag tror inte att jag kommer göra om det. Fyllekryssning är ingenting för mig riktigt. Dessutom funderar jag på att sluta dricka alkohol helt. Det finns ingen nytta med det. Bara lite. Och sista timmen, du skrämde livet ur oss flicka. 

Om en månad är jag på Ibiza, och jag måste engagera mig i skolan. Nu måste jag börja arbeta på riktigt och försöka få några positiva resultat. Fick förresten reda på att jag har g i engelska b än så länge, det var en lättnad att höra, jag har varit lite orolig. 

På fredag ska jag se Ark. Sista gången på klubb. Sorgligt. Och antagligen har jag bara fem konserter kvar. Suck.

Gesällen

Shit vad jag börjar stressa upp mig för gesällen nu. Jag har typ tusen saker kvar att göra, men ingen tid kvar till det. Det är inte ens två månader kvar. Hur fasen ska jag kunna klara av det med tanke på hur konditoriprovet har gått?

Idag har jag bokat biljett till Västervik, det kändes bra, väldigt bra. På fredag ska jag åka till Eskilstuna, men jag kommer inte kunna köa speciellt länge, eftersom att jag har så jäkla mycket att göra i skolan. Men det är bra ändå. Om en vecka fyller jag år. Lustigt.

RSS 2.0