Ola och matte

Egentligen borde jag plugga matte nu. Men det blir bara fel och min hjärna är slut. Istället har jag lagt in bilderna och filmerna från Uppsala på datorn. Skitdåliga bilder som vanligt. Ska se om det går att göra något åt dem, senare. Jag ska sätta mig på träningscykeln snart. Nu ska det bli bättring, mera träning och mindre godis.

Igår var jag i Uppsala och tittade på Lieder of the pack!. Det var samma program som i Helsingborg, så visst var det fint. Men det hade nog varit roligare att vara på två olika konserter med dem. Men det var bra iallafall, även om det är samma så blir det helt olika. De kan inte, som de själva säger, ha en konsert tillsammans som fungerar felfritt. Den här gången hade Per inget notställ och frågade om någon hade ett med sig. När han tittade på Ola svarade han: Jag har inget, jag kör utan. Lite coolare. Inte riktigt så, men nästan. Efter pausen släcktes inte lamporna och Ola skulle hålla föredrag om "Wolfie" (Wolfgang Amadeus Mozart), och stod och pratade på "tyska" om att han ville ha myyysssccchhhbelyssscchhning!

Till extranummer spelade de först Grösslein auf die Heide (?). Jag börjar nästan förstå vad den handlar om nu, med hjälp av Olas förklaringar på svenska mitt i låten. Enligt Ola "seriös" musik. Hur seriös den blir när Ola sjunger den är en annan sak. Han skuttar runt, bryter av rosor (mera effektfullt när han tog sönder hela sin bukett i Helsingborg ^^) m.m.

Något av det bästa med de här konserterna har varit att det hörs verkligen hur mycket Ola har utvecklats sångmässigt. Det finaste igår var This Sad Bouqet, slutet. När han verkligen tar i. Det är så vackert så jag får rysningar. Jag lägger nog upp den på youtube senare.

Lyckades inte träffa Ola och Per efter, jag och syster väntade ganska länge utanför, men sen var jag tvungen att hinna med mitt tåg och vi gick antagligen precis innan de kom ut.

Men nu är det slut på deras samarbete, läste att The Ark ska börja spela in snart. Det har väldigt intressant att följa deras samarbete. Men det ska bli kul att få gå på riktig The Ark konsert igen och höra nytt från The Ark. Nu längtar jag verkligen.

Kommentarer
Postat av: Rosa

sv: Jag tror att jag såg dig också, men eftersom att jag är så pinsamt blyg vågade jag inte gå fram :|



Ola kom ut runt nio, så man fick vänta ett tag på honom. Per sa att han hade "släktträff inne i sin loge" x)

2009-09-21 @ 22:46:27
URL: http://olasalosuperstar.blogg.se/
Postat av: Emmaa

Myyyschbelyyschniing!

Haha, vad jag skrattade då! :p

2009-09-22 @ 13:02:22
URL: http://www.arkark.devote.se
Postat av: Ida

Aaaaaaaa and ive been waiting for this so long.

Om ja ändå hade vart där.

Helsingborg var magiskt!

2009-09-23 @ 21:29:18
URL: http://justanotherfool.blogg.se/

Skänk en kommentar till inlägget här:

Ditt namn?:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Den faktiska kommentaren:

Trackback
RSS 2.0